Nový dSPACE MicroLabBox II: oblíbený laboratorní RCP a HiL systém prošel vylepšením

V dnešní rychle se rozvíjející oblasti automobilového inženýrství a vývoje elektroniky jsou efektivní testování a simulace klíčové. S tímto vědomím představuje dSPACE svůj nový produkt – MicroLabBox II, který laboratorní testování řídicích systémů posouvá na další úroveň.

Co je MicroLabBox II?

Jedná se o výkonnou platformu určenou především pro vývoj a testování embedded systémů. Microlabbox II je navržen tak, aby umožnil inženýrům rychleji a efektivněji testovat prototypy, provádět simulace v reálnem čase a integrovat různé funkcionality do jednoho uspořádání. Díky své flexibilitě a modularitě se stává ideálním nástrojem nejen pro akademické účely, ale i pro průmyslové aplikace.

Jaké jsou jeho klíčové vlastnosti?

1. Vysoký výkon: MicroLabBox II je vybaven moderními procesory a FPGA, což zajišťuje rychlé a efektivní zpracování dat.

2. Flexibilita: Platforma podporuje širokou škálu I/O modulů a protokolů, což umožňuje inženýrům přizpůsobit ji konkrétním potřebám projektu.

3. Jednoduchá integrace: Implementační nástroj ConfigurationDesk pro snadné propojení Simulinkového modelu na I/O MicroLabBoxu II

4. Pokročilé možnosti simulace: Nový systém nabízí pokročilé simulační nástroje, umožňující modelování složitých systémů a testování různých scénářů v reálném čase.

A jaké jsou hlavní výhody pro uživatele?

Implementace MicroLabBox II přináší uživatelům velkou řadu výhod. Mezi ně patří zrychlení procesu vývoje, snížení nákladů na testování a výrazné zvyšování kvality a spolehlivosti finálních produktů.

Díky uživatelsky přívětivému rozhraní a intuitivnímu ovládání se platforma stává dostupnou i pro méně zkušené inženýry.

MicroLabBox II je možné objednat ve dvou provedeních. Front Panel a Top Panel. První varianta má výstupy vyvedeny na čelní straně, tudíž je možné postait více zařízení na sebe. Top panel varianta využívá BNC konektory na vrchní straně, pro snadný přístup k individuálním signálům.

microlabbox 2

MicrolabBox II

Karolina Ventluková (HUMUSOFT), 1.10.2024

close